torstai 29. elokuuta 2013

PALLERO SAAPUI...

Tänään meille saapui meidän uusi koira! Se on labradorinnoutaja, uros ja nykyinen nimi sillä on Amadeus. Me ollaan suunniteltu, että vaihdettais se helpompaan, että mun pikkuveljet osaisi sanoa sen ;)) Amadeuksesta en oo saanu vielä kunnon kuvaa, koska se liikku paljon ja kuva aina heilahtaa :P Mutta laitan heti kuvan, kunhan saan hyvän sellasen ;)

Muuten tää päivä oli ihan jees. Koulukuvaukset meni ihan hyvin vaikka kuvista tuli aika huonoja.
Mulla on vielä mietinnässä, että tilaanko niitä koulukuvia ollenkaan.

Terveystiedon tunnilla me puhuttiin 9.luokan viikon kestävästä leirikoulusta joka me haluttais viettää ulkomailla. Kerättiin sitte lapulle maa ehdotuksia, ja jotkut oli ihan mahottomia. Me kerättiin myös listaa tavoista joilla kerättäis rahaa luokalle, ja mö ehdotin luokalle yhteistä säästöpossua. Eli aina kun tuut tunnille ja sulla on ylimääräsii hiluja, niin ne voi halutessaan laittaa sinne säästöpossuun ja muutenkin sinne saa tuoda rahaa.

Koulun jälkeen tulin kotiin, tein läksyt askartelin yms.. Ja tossa hetki sitten tein ittelleni herkullista ja helppoa jääkahvia. Videonkin sen tekemisestä oon kuvannu ja muokkaan kun aikaa löytyy :)

Tähän postaukseen en laita mitään omia kuvia/videoita, koska ei oo mitään mitä laittaisin, mutta yritän sitten ahkerammin laittaa viikonloppuna :)

Inspis kuva:

                                        Ja hei! Seuratkaa mua instagrammissa: strawberrychild_

Bongasin YouTubesta tän poitsun ;)) aika hyvä laulaa. Biisivalinnat ei kylläkään uponnu mut KLIKKAA TÄSTÄ ja kato sen yks video :)

Kiitos kun luit! :) Liity lukijaks ja kommentoi :) !

3 kommenttia:

  1. ihana C: liity mun blogiin lukijaks: http://learnthehardwayblog.blogspot.fi/2013/08/perjantai-30.html

    VastaaPoista